Șofer de 18 ani urmărit de polițiști pe Transalpina: de ce nu a oprit la semnalul Poliției

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri și a fost urmărit pe Transalpina, cel mai înalt drum din țară.

Tânărul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție
Tânărul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, în timp ce supravegheau traficului rutier pe DN 67 C Novaci, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autovehicului, gasindu-l abandonat pe un câmp.

Ulterior, polițiștii l-au depistat pe conducătorul autoturismului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din orașul Novaci, care nu deține premis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Tânărul de 18 ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci pentru 24 de ore, urmând ca astăzi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri