S-au căsătorit în spital, înainte ca proaspăta soţie să intre în sala de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cununia a avut loc chiar în incinta spitalului
Cununia a avut loc chiar în incinta spitalului

Doi tineri s-au cununat civil chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce femeia a fost adusă la Maternitate pentru a naşte.

Cei doi erau aşteptaţi să se prezinte astăzi la Primăria Târgu Jiu pentru a se căsători în faţa ofiţerului stării civile. Nu au mai putut ajunge la sediul primăriei pentru că tânăra, însărcinată, în vârstă de 27 de ani, a dat semne că i-ar fi venit sorocul şi a venit de urgenţă la Maternitate. Cei doi au transmis reprezentanţilor primăriei că nu mai pot ajunge, dar au aflat că, totuşi, cununia poate avea loc. Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, s-a deplasat la spital şi i-a cununat pe cei doi chiar înainte ca tânăra să intre în sala de naşteri. 

Ceremonie unică 

Şeful Secţiei de Obstretică - Ginecologie, Dumitru Pătraşcoiu, a patricipat la ceremonie: „Pentru mine a fost o ceremonie unică. Profesez de zeci de ani şi nu m-am mai întâlnit cu un asemenea caz. Mama s-a căsătorit şi apoi, la vreo două ore, a şi născut un băieţel perfect sănătos. Amândoi se simt foarte bine, dar îi mai ţinem sub observaţie pentru câteva zile", a declarat Pătrăşcoiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite