S-a răzbunat într-un mod cumplit pe tatăl rivalului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost arestat preventiv
Agresorul a fost arestat preventiv

Un tânăr de 25 de ani, din comuna gorjeană Aninoasa, s-a răzbunat într-un mod cumplit pe tatăl rivalului său. Acesta a fost bătut cu bestialitate şi a fost chiar la un pas de moarte.

Ionuţ-Alexandru Safta l-a bătut cu sălbăticie pe tatăl rivalului său, cu 40 de ani mai bătrân decât el. Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a putea să supravieţuiască. „Inculpatul, în vârstă de 25 de ani, este cercetat pentru faptul că în seara zilei de 20 iulie 2018, în jurul orelor 23,00, în timp ce se aflau pe drumul comunal Costeşti din comuna Aninoasa, jud. Gorj, pe fondul unui conflict verbal avut anterior cu fiul persoanei vătămate, dar şi al consumului de alcool, a aplicat persoanei vătămate, în vârstă de 65 de ani, în mod repetat, lovituri puternice la nivelul capului şi toracelui (zone vitale ale corpului), folosindu-se de pumni şi picioare şi posibil alte obiecte dure, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni traumatice grave care i-au pus în primejdie viaţa (fracturi costale multiple cu volet costal şi pneumotorax extins cervico-toraco-abdominal, care au determinat insuficienţă respiratorie acută cu necesitate de drenaj pleural bilateral şi protezare urgentă prin intubaţie orotraheală cu ventilaţie mecanică), leziuni care numai datorită intervenţiei medico-chirurgicale efectuate în timp util nu a intervenit decesul“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea parchetului şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite