Pistolarul din Gorj poza în trecut în om de afaceri de succes. A dat mâna cu fostul președinte Ion Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pistolarul Petre Stăncioi, un interlop foarte periculos care este căutat acum de sute de polițiști și jandarmi, poza în urma cu mulți ani într-un om de afaceri de succes care frecventa și anumite cercuri politice. Acesta apare într-o fotografie în timp ce dă mâna cu președintele Ion Iliescu.

Petre Stăncioi a dat mâna cu Iliescu Foto: Ovidiu Pâianu
Petre Stăncioi a dat mâna cu Iliescu Foto: Ovidiu Pâianu

Fotografia a fost prezentată de către artistul fotograf Ovidiu Pârâianu, care a găsit-o în sertarul cu amintiri. „4 noiembrie 2000. Petrică Stăncioi, Ion Iliescu, Nicolae Mischie, Ion Iliescu, la Consiliul Județean. Stăncioi era atunci patronul Club F.T.E“, este mesajul transmis de Ovidiu Pârâianu pe pagina sa de Facebook.

Între timp, Petre Stăncioi a devenit un interlop periculos, care a fost închis în penitenciar de mai multe ori pentru furturi, șantaje și infracțiuni cu violență.

În data de 14 iulie, Petre Stăncioi, care tocmai ce fusese condamnat definitiv de instanța de judecată pentru șantaj, a împușcat un bărbat din comuna Turcinești. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale pentru a i se salva viața.

Petre Stăncioi este dat în urmărire națională
Petre Stăncioi este dat în urmărire națională

Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat despre faptul că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și trei în zona membrelor inferioare”, au transmis atunci reprezentanții Poliției Gorj.

Victima este actualul concubin al fostei soții al lui Petre Stăncioi.

Interlopul Petre Stăncioi este căutat de mai multe zile, dar fără rezultat. Este folosit chiar și elicopterul MAI. Polițiștii l-au confundat cu un sătean din comuna Lelești, care mergea pe stradă liniștit, însă semăna mai ales la păr cu fugarul

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite