Pandurii, lider al campionatului, după victoria cu ACS Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul a fost presărat cu foarte multe faulturi dure
Meciul a fost presărat cu foarte multe faulturi dure

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să învingă ACS Poli Timişoara şi a devenit lider al campionatului, fiind singura echipă care a reuşit victoria în prima etapă.

Soarta meciului s-a decis în minutul 54, atunci când Cânu l-a faultat foarte dur pe Mihai Roman, iar în faza imediat următoare Claudiu Belu a comis un fault în preajma terenului. Cânu a primit cartonaşul roşu, iar Răduţ a executat excelent lovitura liberă, mingea ducându-se sub bară. Pandurii a mai trecut în două rânduri pe lângă gol.

Mihai Răduţ a spus că victoria este de moral: „A fost un meci destul de greu. Este o victorie de moral, chiar dacă înb prima repriză am suferit puţin. Nu are importanţă execuţia mea, ci faptul că am reuşit să plecăm cu trei puncte“. 

Edi Iordănescu, mulţumit de faza defensivă

Antrenorul Edi Iordănescu a spus că a fost mulţumit de faza defensivă: „Contează că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Nu a fost cel mai frumos joc, dar era de aşteptat. Felicit băieţii că au fost preocupaţi să aibă consistenţă. În faza defensivă am făcut un meci bun. Echipele încă se caută şi asta este cauzată de pauza foarte scurtă“.

Roman are o gaură în picior

Atacantul Mihai Roman are o rană la picior, în urma intervenţiei lui Cânu, fiind transportat la spital. Edi Iordănescu a vorbit despre accidentarea suferită de golgheterul echipei gorjene: „Are o gaură în muşchi şi a acuzat la un moment dat că nu îşi simte piciorul, lucru care m-a speriat. Eu sperăm să fie recuperat şi să se întoarcă la echipă cât mai repede“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite