Fiul primului baron al României a emigrat în Franţa. Alexandru Mischie este doctor în medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Mischie are titlul de doctor în medicină                    FOTO http://www.ro.alexandru-mischie.com/
Alexandru Mischie are titlul de doctor în medicină                    FOTO http://www.ro.alexandru-mischie.com/

Alexandru Mischie, fiul primului baron al României, Nicolae Mischie, care a ocupat funcţiile de deputat, preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD Gorj, a emigrat în Franţa. Acesta este medic la un spital din centrul Franţei, unde este responsabil cu o specializare complexă.

Alexandru Mischie este responsabil Cardiologie Intervenţională, la Spitalul Montluçon din Franţa, iar, anterior, a ocupat funcţia de şef Secţie Cardiologie, Spitalul Cognac din Franţa.


Fiul lui Mischie are un salariu de câteva mii de euro. Alături de acesta se află soţia lui, care lucrează tot ca medic, şi copilul lor.

Specializat în mai multe domenii

Potrivit biografiei care se găseşte pe site-ul personal, Alexandru Mischie este doctor în medicină. Este specializat în cardiologie clinică, cardiologie intervenţională, echocardiografie cardiacă şi vasculară şi evaluarea funcţiei endoteliale. Dr. Alexandru Mischie este editorul şef al jurnalului medical „Cardiology Case Reports Journal“ şi editor-adjunct al „Journal Francophone de Cas Cliniques“. De asemenea, este responsabil de publicaţiile medicale din cadrul Editurii Open Access Journal. Fiul lui Mischie este câştigător al unui grant european de cercetare (concurs European Society of Cardiology Research).

Alexandru Mischie este membru al membru al Societăţii Europene de Cardiologie.rială, Cardiologie Intervenţională.

Vrea să deschidă o clinică

Alexcandru Mischie era medic la Spitalul Bagdasar - Arsenie din Bucureşti în momentul în care a plecat în străinătate. Nicolae Mischie spune că fiul său îşi doreşte să se întoarcă în ţară şi să deschidă o clinică în Bucureşti: „Îşi doreşte să se întoarcă în ţară şi să deschidă o clinică. Este legat de România şi de Gorj. Vine acasă la două-trei luni. Acum vine mai des decât atunci când lucra în România. Mi-a spus că a ales să plece pentru că are posibilitatea să viziteze multe locuri frumoase faţă de care se află mult mai aproape şi că poate să ducă o viaţă tihnită“.

Mischie: „Are gânduri mult mai măreţe la revenirea în ţară”

Fostul şef al judeţului mai spune că fiul lui doreşte să-o ofere o educaţie bună copilului său: „Nu a plecat cu gândul de a rămâne acolo. Vrea ca în perioada tinereţii lui şi a copilăriei copilului său să îi ofere posibilitatea de a cunoaşte Europa aşa cum este ea. Se va reîntoarce acasă, are gânduri mult mai măreţe la revenirea în ţară. Este bine când ei se întorc în ţară şi contribuie la dezvoltarea ţării. Ei nu trebuie să uite de unde au plecat. Învaţă în străinătate şi se întorc acasă că să pună în practică ceea ce învaţă. Important este ca oriunde merge, să nu uite niciodată de unde a plecat, să nu uite de ţara sa!”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite