Donaţie făcută de un grup de colindători din Gorj pentru salvarea unui copil care se luptă cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colindătorii din Teleşti au reuşit să doneze suma de 7.500 de lei          Foto: facebook.com/cosmynutzu93
Colindătorii din Teleşti au reuşit să doneze suma de 7.500 de lei          Foto: facebook.com/cosmynutzu93

Un grup de tineri din comuna Teleşti, judeţul Gorj, care au mers în colindat în prima zi a noului an a donat banii obţinuţi pentru salvarea unui copil de nici trei ani care se luptă cu cancerul şi urmează să fie operat în Turcia.

Suma donată de colindători a fost de 7.500 de lei. Banii au fost înmânaţi tatălui copilului.

„Mulţumim tuturor cetăţenilor din satul Teleşti care au avut buna plăcere de a ne primi în curţile dumnealor pentru a le ura în primul rând un an mai bun şi în al doilea rând de a face o faptă minunată, de a fi alături de micuţul Denis. Ţin să menţionez ca s-a adunat suma de 7.500 de lei. Banii au fost înmânaţi tatălui său. Îi dorim lui Denis să treacă cu bine peste încercarea grea şi vom fi în continuare alături de el. Mulţumim tuturor. La mulţi ani!“, a transmis unul dintre participanţi.

Familia copilului a fost impresionată

Familia lui Denis, băieţelul a fost impresionată de gestul tinerilor. 

„Dragii mei, am rămas fără cuvinte! Astăzi am primit un gest nemaipomenit, fără cuvinte. Mi-a spus soţul că au veni trei maşini la noi acasă. Nişte băieţi au venit cu o sumă frumuşică de bani pentru Denis şi acei bani au fost strânşi din colinde! Au spus că vor să îl cunoască pe Denis când vom veni acasă. Oameni dragi care aţi colindat pentru Denis, nu vă cunosc, dar vă spun că ne-aţi lăsat fără cuvinte. Vă mulţumim foarte, foarte mult!“, a transmis mama copilului.

Băieţelul va fi operat mâine în Turcia

Denis a fost depistat cu cancer la vezică. Copilul se află la o clinică din Turcia unde va fi operat. Costurile operaţiei se ridică la peste 70.000 de euro. Banii au fost strânşi în uma campaniilor umanitare care s-au desfăşurat, astfel că Denis va fi operat mâine. 

„Anunţ că Denis va fi operat marţi. Doamna profesor doctor chirurg, cea din poză îl va opera pe Denis marţi de dimineaţa, la ora 07:45. Operaţia va dura 3 ore şi va fi de 8 cm., iar după operaţie va sta internat o săptămâna. Vreau să mai menţionez că Denis s-a născut într-o zi de marţi şi ziua de marţi, 4 ianuarie, este ziua mea şi a tatălui meu de naştere, iar dacă Denis se va vindeca, ar fi cel mai minunat cadou din viaţa noastră. Vă rugăm din suflet să vă rugaţi pentru Denis ca totul să treacă cu bine“, a mai anunţat mama copilului, Andreea Denisa.

Vă recomandăm să mai citiţi 

Fost comandant de unitate militară din Gorj, trimis în judecată de DNA, alături de alţi şase militari în rezervă

Instalaţiile defecte ale uzinei care furnizează căldură şi apă caldă pentru Motru, stropite de un preot cu agheasmă

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite