Români prinşi la restaurant în noaptea de Revelion, cu certificatele verzi ale altor persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat şi o femeie au venit la restaurant cu certificatele verzi ale altor persoane     Foto: politia Romana
Un bărbat şi o femeie au venit la restaurant cu certificatele verzi ale altor persoane     Foto: politia Romana

O femeie şi un bărbat au petrecut de Revelion la un restaurant din comuna Turburea, din judeţul Gorj, cu certificatele verzi ale altor persoane. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au desfăşurat în noaptea de Revelion o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 de către participanţii la o petrecere organizată într-o sală de evenimente din comuna Turburea, Gorj.

„O femeie, de 36 de ani, din comuna Turburea, a prezentat un certificat verde, aparţinând altei persoane, de 39 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, declinându-şi altfel o identitate falsă. 

Aceeaşi faptă a fost comisă şi de un bărbat, de 34 de ani, din oraşul Novaci, care, aflându-se în aceeaşi locaţie, a prezentat pentru control un certificat verde, aparţinând unui tânăr, de 31 de ani, din oraşul Novaci, declinându-şi o identitate falsă. 

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Horă uriaşă în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu în noaptea de Revelion VIDEO

Locuitorii municipiului Motru au stat în frig de Revelion. Cine a fost de vină pentru incident

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite