Doi tineri au fost înjunghiaţi după o ceartă în trafic pe o stradă din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au fost înjunghiaţi după ce s-au certat în trafic Foto: Arhivă Adevărul
Doi tineri au fost înjunghiaţi după ce s-au certat în trafic Foto: Arhivă Adevărul

Un scandal a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 14/15 mai, în trafic, în zona unei treceri de pietoni de pe strada Nicolae Titulescu, din Târgu Jiu.

Unul dintre doi tineri care se aflau pe trecerea de pietoni a lovit cu piciorul portiera maşinii care oprise să le acorde prioritate, la volan aflându-se o tânără. 

Doi pasageri din autoturism au ieşit pentru a le cere explicaţii, dar cei doi pietoni au scos cuţitele şi i-au înjunghiat.

„Suspecţii C.R.N. şi C.M.L. s-au năpustit asupra persoanelor vătămate S.C.C. şi P.G.A., care coborâseră de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în diferite zone ale corpului. 

În această împrejurare, suspectul C.R.N. a înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe victima P.G.A., cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 35- 40 de zile îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa, persoana vătămată fiind transportată la spital şi supusă unei intervenţii medicale de urgenţă“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. 

În aceleaşi împrejurări, suspectul C.R.N. a înjunghiat-o şi pe victima S.C.C., în zona fesei stângi, producându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile îngrijiri medicale. 

Unul dintre ei a fost înjunghiat în abdomen şi necesită pentru vindecare 35-40 de zile, iar cea de-a doua victimă a fost înjunghiat în fesa stângă. 

Vă recomandăm să citiţi şi 

Reacţiile bătrânilor şi bolnavilor dintr-un azil din Gorj când au beneficiat de masaj prima dată în viaţa lor VIDEO

Două avioane militare au survolat la joasă înălţime deasupra municipului Târgu Jiu. Oamenii şi-au făcut cruce

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite