Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”

0
Publicat:

O tânără din comuna Bâlteni, județul Gorj, a trăit un adevărat coșmar timp de doi ani de zile alături de un tânăr de care s-a îndrăgostit.

Tânăra dintr-o comună din Gorj a trăit un adevărat coșmar Foto: Arhivă Adevărul
Tânăra dintr-o comună din Gorj a trăit un adevărat coșmar Foto: Arhivă Adevărul

Aceasta avea vârsta de 18 ani când l-a cunoscut pe Sami Bogdan Gușiță și era elevă la liceu. Adolescenta de atunci a renunțat la școală și a fugit de acasă cu acesta. Tânăra a ajuns în străinătate, unde așa zisul iubit a convins-o să se prostitueze. Metoda utilizată în cazul acesteia se numește „lover boy“.

„Inculpatului i-a adus la cunoștință faptul că urmează să practice prostituția, motiv pentru care a fost fotografiată în lenjerie intimă, iar pozele au fost încărcate pe un site cu profil pornografic. A mai menționat că inculpatul se comporta nervos din cauza faptului că persoana vătămată nu reușea să converseze în limba engleză, motiv pentru care acesta i-a sugerat persoanei vătămate să răspundă la telefon și să propună clienților să comunice prin intermediul mesajelor scrise, deoarece acest mijloc de comunicare era ușor de utilizat având în vedere că cel care urma să formuleze răspunsurile în scris era inculpatul. A mai specificat faptul că inculpatul a inițiat-o în această activitate, arătându-i în ce manieră trebuie să desfășoare activitatea de prostituție pentru a-i mulțumi pe clienți, și, totodată, acesta a transportat-o la locațiile indicate de clienți“, au constatat procurorii. Victima a menționat faptul că Sami a inițiat-o în această activitate, arătându-i în ce manieră trebuie să desfășoare activitatea de prostituție pentru a-i mulțumi pe clienți, și, totodată, acesta a transportat-o la locațiile unde aveau loc relațiile sexuale.

Pierdea banii la jocuri de noroc

Tânăra nu a mai rezistat și după doi ani de coșmar a depus o plângere. Ea a menționat că sumele de bani câștigate din practicarea prostituției erau remise inculpatului, care le revendica cu motivarea că cei doi formau un cuplu și urmau să se căsătorească.

Acesta motiva că singurul impediment la oficializarea căsătoriei era reprezentat de numeroasele datorii pe care le avea către diverși cetățeni de etnie romă, care îl amenințau cu moartea, în cazul în care nu va achita sumele de bani împrumutate.

Mai mult, Sami îi explica iubitei sale că a făcut datorii pentru a cumpăra o casă pentru fosta lui concubină și copiii pe care îi avea cu aceasta. „Persoana vătămată a specificat în declarația sa că inculpatul repeta continuu discuțiile privind datoriile sale financiare, astfel încât aceasta a fost ferm convinsă că singurul impediment la oficializarea căsătoriei era reprezentat de aceste probleme de ordin financiar. A mai menționat că inculpatul pierdea foarte mulți bani la jocurile de noroc, pe care le frecventa inclusiv în străinătate, persoana vătămată știind că banii pierduți de inculpat proveneau din activitatea de prostituție pe care aceasta o îndeplinea, de vreme ce inculpatul nu avea alte surse de venit“, potrivit anchetatorilor.

Tânără a obținut 130.000 de euro din prostituție

Tânără a obținut aproximativ 130.000 de euro din practicarea prostituției, dar toți banii au ajuns la Sami. „Victima a menționat că, în perioada iunie 2018 - decembrie 2020, în care a practicat prostituția la îndemnul inculpatului, aceasta a câștigat aproximativ 130.000 euro, bani pe care, fie i-a înmânat direct inculpatului, fie i-a trimis prin intermediul serviciilor de transfer rapid Money ..., Ria CEC și Western Union, pe numele inculpatului ori pe numele altor persoane indicate de acesta ( membrii familiei inculpatului sau prieteni de ai acestuia). În încheiere, persoana vătămată a specificat faptul că inculpatul a indus-o în eroare prin promisiunea încheierii unei căsătorii și întemeierea unei familii și a convins-o să părăsească țara, după care a determinat-o să practice prostituția în străinătate invocând diferite probleme financiare“, conform rechizitoriului.

A bătut-o și i-a rupt un dinte

Proxenetul a bătut-o pe tânără, într-un exces de furie, pe fondul consumului de alcool, și chiar i-a rupt un dinte. „Persoana vătămată a arătat că, pe fondul consumului excesiv de alcool, inculpatul i-a reproșat că îi este infidelă și a agresat-o fizic, aplicându-i lovituri puternice cu pumnii și picioarele, în urma cărora persoana vătămată a pierdut un dinte și a suferit leziuni pe tot corpul, inclusiv pe globii oculari care au fost îmbibați în sânge, inculpatul lovind-o continuu până când acesta și-a revenit din starea de ebrietate, moment în care a început să plângă și a rugat-o să îl ierte. A specificat că, în acele împrejurări, inculpatul era în stare să o taie cu cuțitul dacă ar fi părăsit camera“, se menționează în rechizitoriu.

Victima a mărturisit în fața oamenilor legii că și-a dat seama că nu era decât „o mașină de făcut bani”, însă nu a avut curajul să rupă legătura cu el, deoarece inculpatul avea foarte mulți prieteni în străinătate și se temea pentru viața ei.

Sami Bogdan Gușiță a fost condamnat la trei ani și două luni de închisoare cu executare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite