Ce posturi vacante sunt în primăriile din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Târgu Cărbuneşti va angaja doi consilieri
Primăria Târgu Cărbuneşti va angaja doi consilieri

Mai multe locuri de muncă sunt vacante în cadrul primăriilor unor localităţi din judeţul Gorj. În perioada următoare vor avea loc concursurile pentru aceste posturi

 Primăria oraşului Turceni angajează secretară la Cabinetul Primarului şi şofer la Serviciul Tehnic, Urbanism, Situaţii de Urgenţă, Transport Local şi Administrativ. Pentru postul de secretară se solicită studii medii şi cunoştinţe operare PC. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei. De asemenea, pentru postul de şofer, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii liceale sau şcoală profesională de conducători auto, să aibă permis de conducere categoria B şi D, certificat atestare profesională pentru transport persoane, aviz medical transport persoane şi aviz psihologic transport persoane. Dosarele se pot depune până pe 10 octombrie, iar proba scrisă va avea loc pe 18 octombrie.

Consilieri în cadrul Primăriei Târgu Cărbuneşti

Primăria Oraşului Târgu-Cărbuneşti angajează doi consilieri la Compartimentul juridic şi la Biroul Administrarea domeniului public şi privat. Concursul se va desfăşura pe data de 25 octombrie, iar două zile mai târziu va fi interviul.

Referent la Primăria Samarineşti

Primăria Comunei Samarineşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei de referent în cadrul Compartimentului cultură. Pentru a ocupa acest post, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii şi să aibă o vechime în muncă de minimum şase luni. Data limită pentru depunerea dosarele este 12 octombrie, iar concursul se va desfăşura pe 18 octombrie.

Se caută asistent medical la Dăneşti

În comuna Dăneşti, de lângă Târgu-Jiu, primăria caută să angajeze un asistent medical comunitar în cadrul Compartimentului Asistenţă Socială. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală postliceală sanitară, să aibă cunoştinţe operare PC şi să aibă domiciliul permanent în comuna Dăneşti.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 octombrie, iar examenul scris se va desfăşura pe 20 octombrie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite