Ce declaraţie a dat ministrul Energiei după întâlnirea cu greviştii foamei din faţa sediului CEO. Se anunţă măsuri radicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigorescu spune că se fură din compania condusă chiar de reprezentantul său
Grigorescu spune că se fură din compania condusă chiar de reprezentantul său

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, în urma întâlnirii cu greviştii foamei de la Târgu Jiu, că vrea să stopeze devalizarea Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Acesta consideră că problema este în interiorul companiei energetice: 

„Soarta Complexului Energetic Oltenia stă în mâinile Ministerului Energiei şi a sindicatelor din Târgu Jiu. De aceea, e timpul să recunoaştem unde am greşit. Ministerul Energiei trebuie să recunoască faptul că a stat ani de zile impasibil la ce se întâmpla acolo şi acum trebuie să îşi asume greşelile indiferent de cine a fost ministru. Sindicatele trebuie să recunoască şi ele că uneori s-au lăsat purtate de orgolii sau au fost influenţate de grupuri de interese care nu aveau de-a face cu interesul celor pe care îi reprezentau. Situaţia se poate repara într-un singur fel: punând acum interesul companiei mai presus de orice altceva. Într-o companie cu o pierdere financiară-record oamenii, riscă să îşi piardă locurile de muncă. Singura soluţie este oprirea devalizării companiei“.

Consideră că se fură din companie 

Grigorescu consideră că se fură din companie, cu toate că reprezentantul său se află la conducerea companiei energetice:

„Celor care gândesc că e nevoie de o schimare radicală le spun că au dreptate. Este exact momentul unei schimbări radicale. Dar nu una în stradă, ci una care să recunoască greşelile făcute şi care să pună capăt furtului din companie. Cine îşi doreşte să salveze Complexul Energetic Oltenia trebuie să îşi asume că acum e momentul să scoatem această societate din zona intereselor particulare ale celor care au lucrat din greu la falimentarea ei”.
Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite