Campionul David Popovici se implică într-o campanie umanitară pentru o fetiţă care se luptă să supravieţuiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici a donat un drapel şi o cască pe care şi-a pus semnătura pentru a o ajuta pe Raisa foto: facebook.com/cornoiu.bogdan.1
David Popovici a donat un drapel şi o cască pe care şi-a pus semnătura pentru a o ajuta pe Raisa foto: facebook.com/cornoiu.bogdan.1

Dublul campion mondial la înot David Popovici s-a implicat într-o campanie umanitară care are ca scop ajutorarea unui copil din judeţul Gorj, care este grav bolnav.

Popovici şi-a pus autograful pe un drapel, care a fost vândut la licitaţie, dar şi-a donat casca pe care, la fel, şi-a trecut semnătura, pentru a fi vândute în beneficiul fetiţei care se luptă să supravieţuiască. 

Acţiunea este organizată de un jandarmul târgujian Bogdan Cornoiu, care activează în Timişoara. Casca şi drapelul puse la dispoziţie de campionul mondial la înot s-au vândut pe bani mulţi. 

Bogdan Cornoiu a precizat că drapelul s-a vândut cu 1.500 de lei, iar casca a fost vândută cu 2.700 lei. 

Raisa suferă de leucemie acută mieloidă

„Împreună pentru Raisa!!!

Raisa este un puişor de om, de numai un anişor, din judeţul Gorj, care se luptă cu o boală cruntă, fiind depistată în urmă cu ceva timp cu leucemie acută mieloidă, cancer în sânge şi măduvă osoasă, cu metastaze la ficat şi rinichi, o formă de cancer agresivă, care a progresat groaznic de repede. Are nevoie urgentă de transplant de măduvă, care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilităţile financiare ale părinţilor. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, care nu se cunosc încă. 

David Popovici foto

foto: facebook.com/cornoiu.bogdan.1

În prezent, Raisa se află la o clinică în Turcia, locul unde i s-au dat şanse la viaţă. Părinţii sunt oameni simpli şi orice ban contează pentru ei. Noi putem să ajutăm, fie prin participarea la licitaţii, fie prin donaţii individuale!!!

david popovici foto

Conturi disponibile pentru donaţii şi plată din licitaţii:

PEAGU CRISTIAN DANIEL

Cont REVOLUT lei:

RO03BREL0005517064120100

PEAGU MARIA

Cont Banca Transilvania:

RO08BTRLRONCRT0472225001

ÎN ACEST SENS, DUBLUL CAMPION MONDIAL LA NATAŢIE ŞI SIMBOLUL SPORTULUI ROMÂNESC, DAVID POPOVICI, UN OM DEOSEBIT CU UN CARACTER EXTRAORDINAR, VINE ÎN AJUTORUL RAISEI ŞI OFERĂ UN DRAPEL NAŢIONAL SEMNAT DE EL, DUPĂ CÂŞTIGAREA CELOR DOUĂ MEDALII DE CAMPION MONDIAL!!!

MULŢUMESC DAVID, ESTI UN EXEMPLU DE MODESTIE ŞI AMBIŢIE!!!!“, este mesajul transmis de jandarmu Bogdan Cornoiu pe pegina sa de Facebook. 

Vă recomandăm să citiţi şi 

Conflict la Campionatul Mondial de Radiogoniometrie, din România. Mărul discordiei, sportivii ruşi

Fetiţă adusă pe lume de o refugiată din Ucraina în spitalul din Târgu Jiu.  „A primit nota 10 la naştere“

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite