Un bărbat a murit electrocutat în timp ce făcea duș. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat

0
Publicat:

Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș, în propria locuință. Polițiștii, care au pornit o anchetă, încearcă să afle ce s-a întâmplat. Este posibil ca instalația electrică ce încălzea apa să fi fost defectă.

Bărbatul a murit electrocutat în timp ce făcea duș
Bărbatul a murit electrocutat în timp ce făcea duș

Un bărbat de 40 de ani din Timişoara a fost găsit mort, luni seară, în propria locuinţă. Se pare că a intrat să facă duş şi s-a electrocutat.

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Timiş, arată Digi 24. 

Anchetatorii au mai arătat că bărbatul locuia singur și că, cel mai probabil, instalația cu care încălzea apa era defectă. Polițiștii criminaliști urmează să stabilească dacă această teorie este susținută de dovezi. Conform procedurii, s-a deschis un dosar penal.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor de urmare”, a mai precizat IPJ Timiş.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite