Atrocitate: o adolescentă de 17 ani şi-a îngropat copilul nou-născut în curtea casei. Fata mai are un copil de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost internată în spital
Minora a fost internată în spital

O adolescentă în vârstă de 17 ani din comuna gorjeană Drăguţeşti este cercetată penal, după ce oamenii legii au găsit, aseară, cadavrul unui nou născut în curtea locuinţei în care trăia.

Minora este acuzată pruncucidere. Aceasta a născut acasă, singură, după care şi-ar fi îngropat pruncul. „Pe 6 ianuarie, organele de cercetare penală ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o minoră de 17 ani a născut un copil pe care ulterior l-a îngropat în curtea locuinţei. Procurorii Parchetului Târgu-Jiu alături de Poliţie au efectuat o percheziţie la domiciliul elevei şi au descoperit îngropat în curtea locuinţei cadavrul unui nou-născut de sex masculin. În vederea stabilirii împrejurării şi cauzelor decesului s-a decis efectuarea necropsiei de către medicii Serviciului de Medicină Legală Gorj. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea răspunderii judiciare”, a declarat procurorul Laurenţiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Mai are un copil care este crescut de mama ei 

Adolescenta este internată  în spital, unde este supusă la analize medicale. Aceasta mai are un copil în vârstă de trei ani, care este crescut de mama tinerei, care spune că nu a ştiut nimic de sarcină şi că l-ar fi crescut şi pe cel care a murit:

puncucidere

„Nu ştiam, chiar nu ştiam. Nu are rost să vorbesc. Normal că ştiu cu cine este făcut copilul. Tatăl lui este la muncă în Italia. Lăsaţi-mă în pace. Nu vreau să fac o criză. Nu ştiu cum a născut şi ce-a făcut. Nu i-a fost rău, nu a avut nimic, nu ştiu nimic. Eu am un copil de crescut. Normal că sunt şocată. A mai făcut un copil la 14 ani şi să ştiţi că l-aş fi crescut şi pe celălalt aşa cum îl cresc şi pe ăsta”, a declarat mama fetei.

CITIŢI ŞI:

O liceană din Mătăsari şi-a ucis copilul nou-născut, după care i-a dat foc. Primele declaraţii ale elevei ucigaşe

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite