40% din șefimea de la CEO s-a mutat la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Birourile directorilor importanți din CEO vor fi în sediul Diviziei Miniere
Birourile directorilor importanți din CEO vor fi în sediul Diviziei Miniere

Laurențiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că patru directori ai unității s-au mutat efectiv la Târgu Jiu.

Directorul general al CEO a declarat că și restul de cinci directori se vor muta la Târgu Jiu în următoarele săptămâni: „40% din efectiv este mutat la Târgu Jiu. Sunt patru directori, din cei nouă ai Complexului, care își desfășoară activitatea la Târgu Jiu, în sediul Diviziei Miniere. E vorba de Direcția Generală, directorul Direcției Economice, Direcția Financiară, Direcția Resurse Umane, iar în săptămânile care vor urma se vor muta cei doi directori de la energie, cei doi directori de la partea de dezvoltare și investiții“.

Ciurel a precizat că noua conducere a unității va propune unde va fi noul sediu al CEO: „Urmează ca decizia finală asupra locației să fie luată de acționariat la propunerea unui directorat tora cu contract de mandat pe o perioadă de minim doi ani, în urma selecției care va fi făcută“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite