Zăpada a creat probleme în Dâmbovița. Copaci și stâlpi de telefonie, căzuți pe șosea

0
Publicat:

De mai bine de 24 de ore nu există curent electric în mai multe zone din Dâmbovița. Pe lângă asta, pompierii au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie, pentru degajarea unor stâlpi de telefonie, căzuți în satul Cazaci din comuna Nucet.

Pompierii au intervenit pentru degajarea unor stâlpi de telefonie căzuți. FOTO ISU DB
Pompierii au intervenit pentru degajarea unor stâlpi de telefonie căzuți. FOTO ISU DB

Probleme au fost înregistrate pe DJ 722, în satul Cazaci din comuna Nucet, Dâmbovița, acolo unde pompierii au intervenit, sâmbătă, 28 ianuarie, pentru degajarea unor stâlpi de telefonie.

Acționează un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște. La locul indicat pompierii au găsit doi stâlpi de lemn căzuti pe partea carosabilă. Se acționează pentru degajarea acestora”, au precizat pompierii dâmbovițeni.

De asemenea, s-a mai intervenit la degajarea de copaci căzuți pe carosabil în loacalitatea Drăgăești-Pământeni, din comuna Mănești, pe DJ 702A.

Pompierii au intervenit pentru degajarea drumurilor. FOTO ISU DB
Pompierii au intervenit pentru degajarea drumurilor. FOTO ISU DB

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit cu o autospecială pentru degajarea a doi copaci căzuți pe partea carosabilă care a blocat un sens de mers.

Probleme cu energia electrică

ISU Dâmbovița anunță că vineri, 27 ianuarie, mai multe avarii s-au produs pe reţeaua de alimentare cu energie electrică în urma în urma ninsorii căzute. Peste 1.700 de consumatori din patru comune din Dâmbovița erau fără alimentare cu energie electrică.

Potrivit pompierilor, vineri erau semnalate avarii care afectau 33 puncte de transformare şi patru linii de medie tensiune. Din cauza acestor avarii, 1.737 consumatori din comunele Poiana, Iedera, Valea Mare şi Crevedia au rămas fără curent electric.

Operatorul de energie electrică acţionează cu echipaje în teren pentru remedierea defecţiunilor cauzate de fenomenele meteorologice.

Problemele persistă și sâmbătă, în localități precum Răzvad, Ulmi sau Picior de Munte.

Echipele Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER) acţionează în continuare pentru realimentarea consumatorilor afectati, în localităţile: Căldăruşanca, Gl. Sărat, Bentu, Gălbinaşi, Mânzu, Văcăreasca, Cârligu Mare, Pitulicea, Dulbanu, Amaru (judetul Buzău); Cabanele Zănoaga, Dichiu şi Bolboci, Hotel Peştera, Complex Padina, Salvamont Zănoaga, Telecabina Peştera, UAT Moroieni (judeţul Dâmboviţa); Comarnic, Buştenari, Telega, Pietriceaua, Sotrile, Udrişte, Valea Doftanei (judeţul Prahova).

Distribuţie Energie Electrică România anunţă că a mobilizat peste 30 echipe de intervenţie în judeţele Prahova, Buzău, Dâmboviţa şi Vrancea, însă, în multe situaţii, intervenţiile sunt îngreunate de accesul extrem de dificil şi de ninsoarea viscolită, precum şi de copacii căzuti peste stâlpii şi liniile electrice. 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite