VIDEO Peisaje de vis pe Platoul Padina din Munţii Bucegi. Weekend vizat de un cod galben de ninsori

0
0
zapada bucegi

Cei care au chef de bulgăreală pot da o fugă la munte, acolo unde iarna şi-a intrat în drepturi. Ninge de ore bune, iar stratul de omăt s-a depus, deja, în grosime de câţiva centimetri.

Hotelierii din Staţiunea Padina - Peştera îi ademenesc pe turişti cu oferte care mai de care mai tentante, iar fulgi de nea fac toţi banii. 

Meteorologii au actualizat, vineri, prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de ninsori moderate cantitativ, care vizează 11 judeţe. Avertizarea intră în vigoare, vineri, la ora 20.00, şi e valabilă pâă sâmbătă la prânz. Meteorologii anunţă că până sâmbătă la prânz, în cea mai mare parte a Carpaţilor Occidentali şi Meridionali va ninge.

Codul galben este valabil pentru 11 judeţe – Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Sălaj şi Vâlcea.

”Stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) şi în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul şi sud-vestul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă”, au transmis meteorologii.

Codul galben este valabil pentru 11 judeţe – Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Sălaj şi Vâlcea.

Până sâmbătă după-amiază este în continuare în vigoare informarea de precipitaţii şi vânt.

”La finalul săptămânii, vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile”, au mai transmis meteorologii.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite