VIDEO Modul incredibil în care a pierit un copil de 6 ani, strivit de o căruţă. Medic: „avea traumatisme incompatibile cu viaţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
copil strivit de caruta

Un copil de 6 ani, din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele, a murit după ce a fost strivit de o căruţă. Se pare că atelajul ar fi încălecat un bolovan şi s-a răsturnat, iar cel mic a fost prins sub toată greutatea.

Copilul de 6 ani era la adunat de fier vechi împreună cu alţi adolescenţi. 

La un moment dat, pe când mergeau cu căruţa, calul s-ar fi speriat şi ar fi ieşit de pe carosabil, unde a încălecat un boloban. Căruţa s-a răsturnat, iar cel mic a fost, practic, strivit. 

La locul evenimentului pompierii s-au deplasat cu un echipaj la locul accidentului, dar şi cu o ambulanţă SMURD. 

Deşi era deja mort, paramedicii au început manevrele de resuscitare, care au durat 45 de minute. Din păcate, fără succes.

„Era în stop cardio-respirator la sosirea echipajului ambulanţei. Avea traumatisme incompatibile cu viaţa, traumatism cranian major, toracic. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, din păcate fără succes”, a precizat medicul de pe Ambulanţă.

Un elicopter a fost chemat la faţa locului pentru a-l prelua pe copil, în cazul în care acesta şi-ar fi revenit.

„Copilul a fost scos de pompieri, iar paramedicii au evaluat imediat starea medicală şi au început manevrele de resuscitare. Victima prezenta politraumatisme. Acestuia i s-a acordat primul ajutor calificat de către paramedicii SMURD şi un echipaj cu medic de la SAJ, apoi l-au transportat şi predat echipajului medical de pe un elicopter SMURD, care a aterizat pe un teren de lângă şcoala din localitatea unde s-a produs evenimentul. Cu toate eforturile depuse de către echipajele medicale, din nefericire copilul nu a putut fi salvat”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite