VIDEO Caniculă, grindină şi vijelii în nordul judeţului Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii anunţă furtuni violente şi în următoarele zile.
Meteorologii anunţă furtuni violente şi în următoarele zile.

După ce a fost încins la peste 30 de grade Celsius, nordul judeţului Dâmboviţa a fost lovit de grindină, vijelii şi inundaţii. O ploaie de câteva zeci de minute cu grindină a făcut ravagii în comunele Moţăieni şi Pietrari.

Temperaturile de peste 30 de grade din timpul zilei au generat vijelii spre seară. La Moţăieni, ploaia a fost însoţită de vânt puternic şi grindină, care a distrus culturile localnicilor. Nu a plouat mai mult de o oră, însă, apa a inundat gospodăriile localnicilor. 

Oamenii au fost blocaţi în maşini sau în locuinţe pe timpul averselor şi s-au uitat cu groază cum apă le pătrunde în gospodării. 

Şanţurile nu au mai făcut faţă volumului mare de apă şi au rafulat. Trotuarele au fost inundate, iar apa a pătruns în curţile şi casele oamenilor.  

Mai mult, la Pietrari, gheaţa a acoperit totul, că după o ninsoare abundentă. De asemenea, o grindină puternică s-a abătut şi asupra localităţilor Bezdead şi Viforâta, distrugând grădinile oamenilor şi orice speranţa de a culege roadele muncii lor în acest an. 

Meteorologii anunţă furtuni violente şi în următoarele zile. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite