VIDEO Bărbatul suspectat că a abuzat de o minoră de 14 ani, pe care a abandonat-o într-un cartier din Pucioasa: „Sigur că îmi pare rău”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suspect minora abuzata

Poliţiştii din Dâmboviţa au reţinut, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Pucioasa, acuzat că a abuzat sexual o minoră de 14 ani. Fata s-a ales cu o hemoragie puternică şi ar fi putut muri dacă nu ar fi fost văzută la timp, într-un cartier din oraş, de un gardian, plină de sânge. Acesta a dus-o la spital unde a fost îngrijită de medici.

Totul s-a întâmplat ieri, în Pucioasa. Un paznic a văzut-o pe fata de 14 ani plină de sânge, între blocuri, şi a dus-o de urgenţă la spital, unde a primit îngrijirile medicale. Sângera abundent, spun surse medicale. Imediat a intrat pe fir şi Poliţia, care l-a prins pe autor şi l-a dus la secţie. 

„Era ghemuită, albă la faţă, se simţea rău. Am întrebat-o ce s-a întâmplat. Era incoerentă. Pe urmă mi-a spus: sângerez. După care am stat două minute de vorbă cu ea, nu voia să meargă la spital şi făcut-o să meargă la spital. Pantalonii erau plini de sânge, era rău”, a spus paznicul care a găsit-o.

Suspectul principal este şofer pe microbuzul şcolar. Fapta s-ar fi petrecut în locuinţa unui bărbat pe care îl îngrijea şoferul. Vecinii nu îl credeau în stare de aşa ceva.

„Niciodată nu am avut nicio problemă cu el. Era super de treabă. Are fată totuşi. Asta ne-am gândit şi noi, dacă fetei lui i se întâmpla lucrul ăsta?. Pe noi ne-a şocat. Era paşnic, gospodar”, spun vecinii săi.

Suspectul a recunoscut fapta şi spune că îi pare rău.

„Sigur că îmi pare rău. Nu am abandonat-o”, a declarat suspectul.

Bărbatul de 44 de ani este acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, cercetările efectuându-se în continuare sub coordonarea unui procuror”, a declarat Ana Maria Liţă, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Nu doar cu Poliţia va avea probleme, ci şi cu Primăria, acolo unde este angajat. Edilul spune că îi va desface contractul de muncă.

„Vă spun cu sinceritate maximă că era unul dintre cei mai serioşi angajaţi ai noştri. De câte ori aveam o cursă specială de făcut cu aceşti copii îi încredinţam fără nici cea mai mică emoţie. Nici prin cap nu mi-a trecut că se poate ajunge la aşa ceva. O să caut în regulamentele interne soluţii pentru a-i desface contractul de muncă. Nu poţi să mai ai încredere într-un asemenea om, în condiţiile în care tot oraşul ştie ce a făcut”, a spus Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie intrudus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa. 

CITEŞTE ŞI:

Minoră plină de sânge, dusă la spital de un gardian, după ce ar fi fost abuzată sexual de şoferul microbuzului şcolar. Bărbatul, arestat preventiv

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite