UPDATE Minoră plină de sânge, dusă la spital de un gardian, după ce ar fi fost abuzată sexual de şoferul microbuzului şcolar. Bărbatul, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 25 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de către Spitalul Pucioasa-Camera de Gardă, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră, în vârstă de 14 ani, abuzată sexual.

UPDATE: Bărbatul de 44 de ani, din Pucioasa, bănuit de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa. Duminică, 27 octombrie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Potrivit cadrelor medicale, fata s-a prezentat la UPU cu sângerări vaginale abundente. Suspectul este un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa, şofer pe microbuzul şcolar.

Victima a fost găsită pe o stradă din Pucioasa, plină de sânge pe pantaloni, de către un gardian care a dus-o la spital.

„În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale (liber consimţite) cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, efectuându-se în continuare cercetări sub coordonarea unui procuror”, arată IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite