Victorie de moral pentru Chindia Târgoviște. Cum s-au bucurat, în vestiar, elevii lui Petrea VIDEO

0
Publicat:

Chindia Târgovişte a învins sâmbătă, 22 octombrie, în deplasare, FC Voluntari, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Doru Popadiuc, care a „arestat” mingea la finalul meciului și a dus-o în vestiar.

Fotbaliștii Chindiei, la al patrulea rezultat pozitiv. FOTO AFC Chindia
Fotbaliștii Chindiei, la al patrulea rezultat pozitiv. FOTO AFC Chindia

Elevii lui Toni Petrea s-au deslănțuit în vestiar. Meciul din Chindia și Voluntari a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

Prin acest rezultat, Chindia bifează cea de-a para victorie la rând în campionat și se află pe locul 14.

Mijlocaşul ofensiv Doru Popadiuc a făcut meciul carierei, marcând toate cele trei goluri ale oaspeţilor. Popadiuc a deschis scorul în minutul 14, din careu, după o centrare a lui Daniel Popa. Tot el a majorat diferenţa în minutul 68, când a dejucat pasul al ofsaid al gazdelor şi a înscris cu un şut din unghi, printre picioarele portarului Mihai Popa. Popadiuc a închis tabela în minutul 82, cu cel mai frumos gol al campionatului, surprinzându-l ieşit pe Mihai Popa cu un şut de la mijlocul terenului.

Oaspeţii au avut şi o bară, prin Daniel Popa (12).

FC Voluntari a marcat în minutul 33 prin Vitalie Damaşcan, dar reuşita internaţionalului moldovean a fost anulată pentru ofsaid. Gazdele au primit şi penalty, în minutul 49, dar arbitrajul video a anulat decizia arbitrului Cătălin Popa.

Chindia, care venea după un eşec în Cupa României la Ocna Mureş, a reuşit a patra sa victorie consecutivă în campionat, ultimele trei fără gol primit.

FC Voluntari venea după cinci meciuri consecutive fără înfrângere, două victorii şi trei egaluri.

FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaş - C. Costin (M. Răduţ 75), Govea, Tavares (Marcelo Lopes 64), Raţa (Merloi 75) - Damaşcan, Nemec (Florea 64), Aliji. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Akhmatov, Vorobjovas (Boldor 72) - Şerban (Ioniţă 72), Popadiuc, Neguţ (Chamed 78) - D. Popa (Grubac 75). ANTRENOR: Toni Petrea

Cartonaşe galbene: Govea 32, Achim 73, D. Florea 90 / Popadiuc 32

Arbitri: Popa Cătălin - Orbuleţ Mircea, Neacşu-George Florin – Flueran Viorel Nicuşor

Arbitri VAR: Dima Iulian - Stroe Gabriel Sabin

Observator: Liviu Ciubotariu

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite