Un pilot din Târgovişte, ieşire din „scenă” cu aplauze şi felicitări: „Pensie lungă, comandante!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voica, pilot Tarom - ultimul zbor (primul din dreapta)
Dan Voica, pilot Tarom - ultimul zbor (primul din dreapta)

Puţini se pot lăuda cu o carieră ca a sa. Cei care l-au cunoscut spun că Dan Voica a avut o carieră pe Boeing ca nimeni altul în ultima decadă. Pentru pilotul originar din Târgovişte, colegii i-au pregătit o surpriză la ultimul zbor.

A fost o carieră de succes a unuia dintre cei mai emblematici piloţi ai Detaşamentului Boeing si al Companiei Tarom - Dan Voica. A avut 20 mii ore de zbor la activ.

Vineri a efectuat ultimul său zbor în cadrul Tarom. Angajaţii Tarom spun că Dan Voica este cel mai emblematic pilot instructor pe avionul Boeing 737, cu un activ de aproape 20.000 ore de zbor doar pe acest tip. 

Este absolvent al Şcolii Militare de Aviatie, secţia civilă şi a ajuns la Tarom la scurt timp după aceasta. 

„Doar graţie reformatorilor Companiei Tarom, Doru Brutaru şi Gheorghe Răcaru, el putut avea şansa unică de a ajunge direct la Boeing, avionul vieţii lui de pilot. A ieşit la pensie demn şi cu capul sus, mândru de tot ce a realizat în carieră lui extraordinară desfăşurată dea lungul a 32 de ani în Aviaţie. Fie că Cerul să îţi fie mereu aproape, că Dumnezeu să fie mereu cu ţine, iar respectul, admiraţia şi prietenia să îţi bucure mereu sufletul tău mare de aviator adevărat. Pensie lunga comandante”, i-a transmis Cezar Osiceanu, un alt pilot dâmboviţean.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite