Ora de disputare a meciului de sâmbătă dintre FC U Craiova 1948 - Chindia, modificată, din cauza caniculei. Săndoi: Nu vom avea un joc uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenament Chindia Târgovişte. FOTO: AFC Chindia
Antrenament Chindia Târgovişte. FOTO: AFC Chindia

Ora de disputare a meciului de sâmbătă dintre FC U Craiova 1948 - Chindia a fost modificată din cauza caniculei. Astfel, partida FC U Craiova 1948 - Chindia Târgovişte, programată iniţial sâmbătă, la ora 18.30, se va disputa in aceeaşi zi, începând cu ora 19.00.

Această modificare a fost făcută luând în considerare prognoza meteo, care prevede temperaturi ridicate. 

„Liga Profesionistă de Fotbal şi deţinătorii de drepturi tv au schimbat ora de disputare a unui meci din etapa a 5-a a Campionatului Naţional Liga 1 Casa Pariurilor. Această modificare a fost făcută luând în considerare prognoza meteo, care prevede temperaturi ridicate. Astfel, partida FC U Craiova 1948 - Chindia Târgovişte, programată iniţial sâmbătă, la ora 18.30, se va disputa in aceeaşi zi, începând cu ora 19.00”, a anunţat LPF.

"Sunt convins că putem scoate un rezultat pozitiv la Craiova. Venim după o victorie de moral cu Dinamo, e important că am câştigat acest meci. Adversarul de sâmbătă, FCU Craiova, a adus jucători din campionate puternice, cu ştate vechi în Europa. FCU este o echipă care poate să aspire la un loc în prima jumătate a clasamentului. Nu vom avea un joc uşor, dar cred că am câştigat la capitolul omogenitate, în stabilirea unor relaţii de joc, în evitarea greşelilor pe faza defensivă", a declarat, înaintea meciului, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite