Toţi jucătorii Chindiei, cu două excepţii, au contractele semnate. C. Stan: "echipa noastră se va bate la promovare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi jucătorii Chindiei, cu două excepţii, au contractele semnate
Toţi jucătorii Chindiei, cu două excepţii, au contractele semnate

În pofida zvonurilor şi situaţiei generate de intenţia de a părăşi echipa a celor 2 jucători, FC Chindia Târgovişte rămâne o echipa capabilă de performanţă, cu un lot echilibrat, precizează primarul Cristian Stan.

"Am avut astăzi o discuţie cu preşedintele clubului şi m-a asigurat că atmosfera la echipa este una bună, realizându-se şi câteva achiziţii. Pe lângă jucătorii de perspectiva, Chindia l-a achiziţionat şi pe targovisteanul Daniel Florea, jucător cu multe meciuri în prima liga şi care, am convingerea, ne va ajută foarte mult. De remarcat că toţi jucătorii, cu excepţia lui Honciu şi Ispas, au contractele semnate şi prelungite, iar echipa noastră se va bate la promovare, mai ales în condiţiile în care diferenţa faţă de echipele din Călăraşi şi Sibiu nu este una insurmontabilă. Administraţia locală este şi va rămâne alături de echipa de fotbal fanion a oraşului nostru. Hai, Chindia", a spus edilul.

Reacţia primarului vine după ce doi dintre jucătorii de bază au intrat în ultimele şase luni de contract şi vor să plece de la Chindia. Denis Ispas şi Georgian Honciu sunt în clonflict deschis cu  Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei şi membru în Comitetul Executiv al FRF, care nu este de acord cu faptul că cei doi ar fi tratat cu un club rival în timp ce sunt sub contract cu echipa din Târgovişte. 

Cei doi sunt doriţi chiar din această iarnă de rivala la promovare a Chindiei, Dunărea Călăraşi, scrie gsp.ro

Văzând acest lucru, Marcel Ghergu, preşedintele clubului târgoviştean a răbufnit total, spunând că astfel de jucători nu mai au ce căuta în vestiar. 

image

FOTO Marcel Ghergu

Anamaria Prodan, impresarul celor doi jucători, a spus pentru gsp.ro că un club nu poate ţine jucătorii cu forţa.

"Cei doi jucători sunt impresariaţi de mine şi sunt în ultimele luni de contract. Am oferit clubului Chindia 15.000 de euro pentru a-i lăsa liberi de acum. Nu se doreşte, nu e nicio problemă, jucătorii vor rămâne la Chindia şi îşi vor apăra corect şansele pentru că sunt profesionişti. Nu vreau să intru în polemică, dar jucătorii au fost daţi afară din vestiar şi nu mai sunt primiţi la antrenamente după ce-au anunţat căvor să plece. Chiar nu mă interesează animozităţile! Cei de la Chindia nu pot ţine un jucător cu sila sau de frică", a declarat Anamaria Prodan."

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite