Sute de călători circulă în fiecare zi fără bilet CFR pe ruta Târgovişte - Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma controlului, personalul feroviar a eliberat 268 de bilete, dintre care  86 au fost bilete cu suprataxă“, se arată într-un comunicat al CFR Călători
În urma controlului, personalul feroviar a eliberat 268 de bilete, dintre care  86 au fost bilete cu suprataxă“, se arată într-un comunicat al CFR Călători

CFR Călători a organizat, joi, o acţiune de control în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare (TF) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care a vizat depistarea călătorilor care circulă fără bilet pe ruta Târgovişte - Bucureşti Nord precum şi evaluarea modului în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

În urma controlului s-a constatat  că un sfert din călătorii controlaţi nu aveau bilet.

„Echipele de supracontrol împreună cu angajaţii Poliţiei TF au solicitat celor aproximativ 1.000 de pasageri din trenurile R 9102 (Târgovişte - Bucureşti Nord) şi R 9022 (Piteşti - Bucureşti Basarab) prezentarea legitimaţiilor de călătorie.

În urma controlului, personalul feroviar a eliberat 268 de bilete, dintre care  86 au fost bilete cu suprataxă“, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Călătoria continuă. La fel şi controalele

„Prin asemenea acţiuni, care sunt derulate permanent pe cele mai solicitate rute ale companiei, CFR Călători are ca obiectiv îmbunătăţirea calităţii serviciului public de transport feroviar de călători din România“, mai arată transportatorul feroviar.

CFR Călători mulţumeşte tuturor pasagerilor care îşi cumpără bilet/abonament şi îi asigură pe aceştia că sumele încasate din vânzarea de bilete sunt direcţionate cu prioritate către programe de întreţinere şi modernizare a materialului rulant în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de confort.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite