Se apropie sezonul iubirii. Cât costă o escapadă romantică la munte de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: thirdAGE
FOTO: thirdAGE

Hotelierii au scos deja la lumină ofertele de Valentine's Day pentru îndrăgostiţi. Organizatorii au inclus în pachete cine romantice, mic dejun la pat sau petale de trandafiri presărate în camere, toate acestea „stropite” cu acces nelimitat la zona de răsfăţ - spa şi piscină.

Desigur, cea mai bogată ofertă este a unităţilor de cazare de pe Valea Prahovei, însă, dacă nu vreţi să staţi ore în şir în traficul de pe DN 1, puteţi opta pentru Munţii Bucegi dâmboviţeni şi pensiunile rustice amplasate în zone de vis.

În Dâmboviţa, sejurul iubirii la o fermă de 5 stele costă 1.400 lei.

oferte ziua indragostitilor
oferte ziua indragostitilor

La Ferma Club, situată în comuna Moroieni, aproape de Sinaia, două nopţi de răsfăţ total costă 300 de euro. Pachetul Răsfăţ de Valentine’s Day este creat special pentru îndrăgostiţi şi include două nopţi de cazare în weekend (vineri – duminică, 14-16 februarie) cu demipensiune (mic dejun şi cină), primire specială cu o sticlă de vin, cutie de bomboane şi petale de trandafiri în cameră în ziua sosirii, mic dejun servit la pat în zilele de sâmbătă şi duminică, acces nelimitat la zona de răsfăţ (piscină interioară, saună, teren de sport), cină romantică sâmbătă seara, late check-out în ziua de duminică şi un cadou la plecare.

Organizatorii pun la dispoziţie, gratuit, plimbări cu poneiul pentru cei mici, terenurile de sport şi organizează şi drumeţii pe munte. 

oferte ziua indragostitilor

La Hotelul Peştera din Bucegi, Happy Valentine's Day vine cu un preţ de 128 de euro de persoană, care include două nopţi de cazare în cameră Dublă cu vedere la Foişor, cu pensiune completă bufet, foc de tabără, acces la piscină, saună, SPA(Jacuzzi).

La acelaşi hotel, Dragobetele vine cu o ofertă asemănătoare, dar mai ieftină cu 19 euro: cazare 2 nopţi, demipensiune cu bufet (Bufetul liber cină include: soft drinks, vinul casei, espresso), foc de tabără, acces la piscină, saună, SPA(Jacuzzi).

Imagini pentru hotel pestera adevarul
Imagini pentru hotel pestera adevarul

Hotelul Peştera are şi o staţie de încărcare pentru autovehicule electrice, din Dâmboviţa, fiind singura staţie de încărcare din România aflată în munte, la 1610 metri altitudine. Hotelul dispune şi el de câteva maşinuţe electrice cu care clienţii pot face trasee. Cei care ajung cu maşini electrice la Peştera le pot încărca gratuit.

În Programul Multianual pentru dezvoltarea investițiilor în turism, aprobat în vara lui 2017 de către Guvern, este stipulată construirea unei parcări publice în zona Telecabină Padina - Peştera. Reprezentanţii Hotelului Peştera au transmis propuneri ca în viitoarea parcare să fie instalate 4 staţii de încărcare a maşinilor electrice.  

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite