S-a răzbunat pe soacră după ce s-a despărţit de iubită. Crima comisă de un bărbat din Găeşti i-a şocat pe localnici VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: cronica-gaestiului.ro
FOTO: cronica-gaestiului.ro

O crimă oribilă a şocat un oraş întreg, în Dâmboviţa. Turbat de gelozie, un bărbat de 40 de ani, părăsit de concubină, a decis să se răzbune pe mama femeii, pe care a înjunghiat-o.

În stare gravă este şi un alt bărbat care se afla în acel moment în casa femeii şi care a fost înjunghiat şi el. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

O femeie în vârstă de 63 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, şi iubitul acesteia, au fost înjunghiaţi de un bărbat certat cu legea. Agresorul a turbat când concubina sa a decis să îl părăsească, sătulă de bătăile pe care le primea de la acesta, aşa că s-a răzbunat pe mama iubitei sale. A intrat peste ea în casă şi a lovit-o mortal cu un cuţit. A fost la un pas să îl omoare şi pe iubitul soacrei, care se afla în acel moment în apartament.

Femeia a decedat pe loc, iar bărbatul, plin de sânge, a fost transportat direct la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Potrivit medicilor, este în stare gravă.

Criminalul este un bărbat în vârstă de 40 de ani care a mai avut probleme cu Poliţia. Nu de puţine ori oamenii legii au fost chemaţi de concubina sa, care acuza că este bătută de acesta. Ba chiar îi smulgea părul din cap, atât de rău o bătea.

Una dintre fetele victimei, criminalul ar fi tot sunat-o şi o căuta pe femeie...

Sursa video: Exclusivdb.ro

crima gaesti

FOTO: Autorul crimei

Cea de-a doua fată a victimei spune că certurile erau la ordinea zilei în relaţia celor doi.

Criminalul, care locuieşte în Morteni, a fost reţinut de autorităţi pentru 24 de ore. El riscă ani grei de închisoare pentru crimă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Deţinutul evadat de la Găeşti şi-a omorât soţia. Ce credeau autorităţile că avea de gând să facă în libertate. „A zis că vrea să mă omoare”

Cum au acţionat cei mai sângeroşi criminali din istoria judeţului Dâmboviţa: evadări ca în filme, iubiri pasionale sau celebrităţi reduse la tăcere

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite