Crimă în Săptămâna Mare, la Hulubeşti. Bătrân împuns cu furca şi lovit în cap cu ranga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 73 de ani, din comuna dâmboviţeană Hulubeşti, a fost omorât de vecinul său, un bărbat de 45 de ani, pe fondul unor certuri mai vechi. Agresorul şi-a pierdut cumpătul când bătrânul a intrat în curtea sa pentru a-i reproşa ceva, înarmat cu o rangă. De aici şi până la crimă n-a mai fost decât un pas.

Totul s-a întâmplat în satul Măgura. Poliţiştii din Găeşti, ajunşi la faţa locului, au stabilit că scandalul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbaţi izbucnind un conflict spontan. Victima s-a dus peste vecinul său cu o rangă, iar proprietarul a pus şi el mâna pe o furcă. 

Victima se numeşte Petre Dumitru şi avea 73 de ani, iar autorul crimei se numeşte Slavu Constantin şi are 45 de ani. Acesta din urmă l-a împuns prima dată cu furca pe bătrân, apoi i-a luat ranga şi l-a lovit în zona capului de mai multe ori.

"Nu ştiu pe cine am omorât. A intrat peste mine. Îmi pare rău", a spus agresorul.

Imagine indisponibilă

Rudele bătrânului mort sunt înmărmurite de cele întâmplate. Spun că între cei doi au mai existat, în trecut, scandaluri.

"Am vorbit cu el puţin mai devreme. Nu ştiu ce s-a întâmplat după aceea. Îl cunosc pe bărbat. A mai avut certuri cu el şi în trecut", ne-a spus soţia victimei.

Poliţiştii l-au prins imediat pe făptaş şi l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi arestat preventinv.

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite