Regal pugilistic la la Centura Chindiei: 108 sportivi, peste 600 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Polivalentă a găzduit astăzi a doua ediţie a Centurii Chindiei la box, competiţie organizată de CS Târgovişte şi DJST Dâmboviţa. A fost un adevărat regal pugilistic, cu participarea a peste 100 de sportivi de la cluburi importante din România.

Printre invitaţi s-au aflat nume grele din box, precum Leonard Doroftei, preşedintele FRB sau Gheorghe Simion, reputatul antrenor din capitală. Târgoviştenii, şi nu numai, au răspuns pozitiv invitaţiei noastre şi au venit în număr mare la Centura Chindiei, intrarea fiind gratuită. Manifestarea a cuprins şi un moment emoţionant: directorul CS Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, şi preşedintele FR Box, Leonard Doroftei, au premiat fostele glorii ale fenomenului dâmboviţean.

image

“A fost o competiţie de nivel foarte bun şi mă bucur că au venit la sală foarte mulţi spectatori. Este limpede că boxul are un public numeros, iar acest fapt ne obligă să îl menţinem la un nivel bun. Le mulţumesc tuturor acelora care, într-o zi de sărbătoare, şi-au rupt din timp şi au venit la sală să vadă acest spectacol agreabil.” a declarat directorul CS Târgovişte, prof. Ciprian Prisăcaru.

image

“Campionul mondial si preşedintele FR Box vă salută şi vă respectă! Am venit astăzi la Târgovişte din respect pentru ceea ce faceţi şi pentru că mai sunt oameni care pun suflet pentru box. Am fost şi la prima ediţie, dar acum sunt impresionat de numărul mare de sportivi şi spectatori. Voi fi alături de Târgovişte oricând, mai ales când este vorba de box”, a spus în ringul tîrgoviştean, Leonard Doroftei, preşedintele F.R. Box.

image

“Numărul sportivilor de la Centura Chindiei este mai mare decât la un campionat naţional. Ceea ce aţi făcut la Târgovişte se transformă încet dar sigur într-o competiţie de tradiţie, care ne obliga să luăm în calcul Târgoviştea şi din punct de vedere al organizării marilor competiţii oficiale”, a spus antrenorul emerit, Gheorghe Simion.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite