Radu Popa s-a trezit brusc la realitate: “...să îl întrebaţi pe domnul Boriga de ce nu avem căldură în şcoli...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Radu Popa, PSD
Deputatul Radu Popa, PSD

Aflat, la un moment dat, într-un război al declaraţiilor cu preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Radu Popa, intrat, se pare, în graţiile şefului de la judeţ, a certat jurnaliştii prezenţi la o conferinţă de presă pentru că nu abordează “adevărata problemă a oraşului”, şi anume, problema încălzirii şcolilor.

Deputatul de Târgovişte le-a reproşat jurnaliştilor prezenţi la o conferinţă organizată la sediul PSD Dâmboviţa că nu îl întreabă pe primarul oraşului de ce mai sunt la această oră şcoli neînălzite.

“Suntem în 9 ianuarie şi sunt în continuare şcoli care nu au încălzire. Dacă vreţi să discutăm baloanele de săpun pe care ni le aruncă primarul Boriga şi alţii, eu nu am nicio problemă. Dar eu vă spun că problema şcolilor trebuie să o discutăm. Suntem într-un scenariu scris de alţii. Nu credeţi că ar trebui să vedem ce se întâmplă cu şcolile? Eu cred că ar trebui să îl întrebaţi pe domnul Boriga de ce nu avem căldură în şcoli la această dată. Cred că în iarna 2013-2013 trebuia să avem oameni care să se gândească la problema aceasta. După cum vedeţi, domnul primar Boriga nu vine în nicio conferinţă de presă. S-a depărtat de problema aceasta. Vă rog să observaţi, că e o joacă foarte importantă pe care o face domnul primar”, a declarat deputatul de Târgovişte, din partea PSD (fost PPDD) Radu Popa.

Parlamentarul face aceste “interpelări” în faţa jurnaliştilor, după ce luni de zile nu a binevoit să convoace nicio conferinţă de presă şi nimeni nu l-a văzut la faţă, deşi se scuză că a vorbit despre problema şcolilor neîncălzite la o televiziune locală.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri