Percheziţii la hoţii de lemne din trei localităţi. Vizaţi de anchetă sunt şi cei care au cumpărat lemnele furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prin activitatea infracţională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 35.000 de lei
Prin activitatea infracţională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 35.000 de lei

Poliţiştii din Dâmboviţa descind, vineri, la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos. Vor fi puse în executare 6 mandate de aducere.

"La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sprijiniţi de efective de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, şi sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, efectuează 15 percheziţii pe raza localităţilor Pucioasa, Brăneşti şi Aninoasa. Sunt vizate şase persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017-ianuarie 2018, ar fi tăiat ilegal şi ar fi sustras material lemnos din fondul forestier de pe raza comunei Brăneşti", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, descinderile au loc şi la persoane care ar fi achiziţionat material lemnos de la bănuiţi. Prin activitatea infracţională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 35.000 de lei.

Vor fi puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Pucioasa pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite