Femeie și bărbat, snopiți în bătaie de tineri cărora le-au spus să vorbească frumos VIDEO

0
Publicat:

Doi găeșteni au crezut că și-au găsit sfârșitul într-un bar din comuna dâmbovițeană Dragodana. Mai mulți tineri s-au năpustit asupra lor și i-au bătut crunt. Victimele, o femeie de 35 de ani și concubinul acesteia, în vârstă de 48 de ani.

Foto captură camere. Sursa: cronica-gaestiului.ro
Foto captură camere. Sursa: cronica-gaestiului.ro

Cei doi au intrat în bar pentru a-și cumpăra țigări, iar bărbatul le-a atras atenția unor tineri cu vârste între 17 și 26 de ani, din Odaia Turcului și Chiajna, că vorbesc urât. Asta i-a deranjat la culme pe cei cinci agresori, așa că au sărit la bătaie.

Bărbatul de 48 de ani, din Găești, s-a ales cu fracturi în zona feței, inclusiv fractură de piramidă nazală, și cu echimoze și tumefieri pe tot corpul.

De asemenea, concubina găeșteanului, în vârstă de 36 de ani, a fost lovită cu pumnii și picioarele. Mai mult decât atât, agresorii au avariat și autoturismul victimelor.

Sursa video: cronica-gaestiului.ro

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie și concubinul acesteia au fost agresați fizic în timp ce se aflau la o sală de jocuri din comuna Dragodana. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în cursul nopții de 24 spre 25 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce s-ar fi aflat într-o societate comercială, o femeie și un bărbat de 36 și 48 de ani, din Găești, ar fi fost agresați fizic de cinci persoane de sex bărbătesc, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Odaia Turcului și Chiajna”, a preciat IPJ Dâmbovița.

Dacă femeia are 7 zile de îngrijiri medicale, în urma constatării medico-legale, bărbatul are nu mai puțin de 35. Agresorii au fost, inițial, reținuți pentru 24 de ore, dar Judecătoria Găești a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma probatoriului administrat și a cercetărilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pe parcursul zilei de ieri, față de bănuiți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, pe parcursul zilei de astăzi, persoanele bănuite au fost prezentate Judecătoriei Găești, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cei cinci sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai spun oamenii legii.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite