La 1 octombrie începe renovarea Secţiei de Boli Infecţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte se va muta, începând cu 1 octombrie, pentru renovarea actualului sediu.

Timp de aproximativ o lună şi jumătate, personalul medical îşi va desfăşura activitatea în cadrul Spitalului de la Dealu Mare, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte vor fi mutate

Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Târgovişte se va muta din locaţia din strada Rodnei la Dealu Mare. Actuala locaţie a secţiei este improprie, într-o clădire aflată într-un stadiu avansat de degradare şi nu mai poate obţine autorizaţie de funcţionare.

''Vom face relocări de spaţii, din dorinţa de a reduce costurile, de a utiliza corect şi complet spaţiile pe care le are spitalul şi pornind de la împrejurarea că nu vom mai obţine autorizaţie de funcţionare pentru Secţia de boli infecţioase din strada Rodnei. Clădirea, ştiţi în ce fel arată, nu sunt resurse financiare să o reparăm curând şi, în al doilea rând, chiar dacă am pune-o în funcţiune, am repara-o, ea nu se mai pretează, ca şi spaţii, pentru ceea ce înseamă o nsecţie de boli infecţioase la standardele actuale'', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Astfel, vor fi mutate de la Dealu Mare următoarele secţii: 

-laboratorul de toxicologie, care ţine de Medicina Legală, va fi mutat în clădirea de la platformă, pe strada Laminorului, unde funcţionează Medicina Legală; 

-secţia de Pneumologie va fi mutată la Spitalul Judeţean Târgovişte, etajul 2;

-secţia de Medicină internă 2 va fi mutată în clădirea unde este acum Cardiologia, la etajul 1, aripa veche;

Secţia de boli infecţioase din strada Rodnei va fi mutată la Dealu Mare.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite