Gropile din carosabil, „amendate“ de Poliţia Rutieră. Oamenii legii au dat 28 de amenzi administratorilor drumurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zilele de 30 şi 31 ianuarie, administratorul drumului naţional 61 a fost sancţionat contravenţional pentru neîndeplinirea obligaţiei de a menţine viabilitatea părţii carosabile
În zilele de 30 şi 31 ianuarie, administratorul drumului naţional 61 a fost sancţionat contravenţional pentru neîndeplinirea obligaţiei de a menţine viabilitatea părţii carosabile

Administratorii de drumuri din judeţul Dâmboviţa au primit, de la începutul anului, 28 de amenzi pentru nereguli descoperite în domeniul sistematizării rutiere, se arată într-un comunicat al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Conform sursei citate, de la începutul anului şi până pe 7 februarie, poliţiştii rutieri au aplicat 28 de amenzi administratorilor drumurilor ca urmare a neasigurării stării de viabilitate a părţii carosabile şi a nesemnalizării obstacolelor şi pericolelor create prin degradarea excesivă a drumurilor.

„În permanenţă, poliţiştii rutieri desfăşoară activităţi pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul sistematizării rutiere. În zilele de 30 şi 31 ianuarie, administratorul drumului naţional 61 a fost sancţionat contravenţional pentru neîndeplinirea obligaţiei de a menţine viabilitatea părţii carosabile, mai ales în zona kilometrilor 69+800, pe podul care traversează autostrada şi în interiorul localităţii Ioneşti şi pentru nesemnalizarea obstacolelor create de existenţa gropilor care afectează siguranţa traficului rutier, mai ales pe timp de noapte”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

gropi dn 61 ionesti

De asemenea, având în vedere gropile existente pe drumul judeţean 714 A, pe podul peste râul Ialomiţa, poliţiştii din Fieni au procedat la sancţionarea contravenţională a administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.045 de lei.

Drumul Naţional 61 Găeşti - Ioneşti, care face legătura cu Autostrada A1, s-a umplut de gropi. Mulţi şofri şi-au distrus maşinile în aceste cratere care au fost astupate cu nisip de drumari.

Craterele sunt atât de adânci pe DN 61 Găeşti – Ioneşti, încât nu mai puţin de 12 şoferi s-au trezit, într-o singură zi, cu cauciucurile sfâşiate sau cu jantele îndoite.

gropi dn 61 ionesti
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite