FOTO Drumul spre Autostrada A1, un coşmar din cauza gropilor uriaşe. Multe cratere au fost astupate doar cu nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul spre Autostrada A1, aproape impracticabil din cauza gropilor
Drumul spre Autostrada A1, aproape impracticabil din cauza gropilor

Drumul Naţional 61 Găeşti - Ioneşti, care face legătura cu Autostrada A1, s-a umplut de gropi. Mulţi şofri şi-au distrus maşinile în aceste cratere care au fost astupate cu nisip de drumari.

Craterele sunt atât de adânci pe DN 61 Găeşti – Ioneşti, încât nu mai puţin de 12 şoferi s-au trezit, într-o singură zi, cu cauciucurile sfâşiate sau cu jantele îndoite.

„Maşina este curte, trasă pe dreapta. Trebuie să îi schimb ambele jantele din faţă şi spate, pe o parte. Drumul este varză, nu am ce să comentez. Asta s-a întâmplat în urmă cu două zile. A doua zi, după ce m-am dus să iau maşina pe platformă, gropile erau stupate  cu nisip. Ce o să ţină nisipul ăla? În situaţia mea, în aceeaşi seară, 10 maşini erau pe pană. Nu ştiu dacă o să dau în judecată drumarii pentru că urmează să plec din ţară şi mă grăbesc. Ca să rapar maşina mă costă 1.500 de lei”, ne-a spus domnul Denis, unul dintre şoferii păgubiţi.

gropi dn 61 ionesti

DN 61 Găeşti – Ioneşti a fost neglijat de autorităţi în ultimii ani şi s-a degradat de la an la an. Materialul antiderapant folosit a accentuat şi mai mult distrugerea drumului.  

„Eu nu am făcut pană, dar nici mult nu mai am. Şi autostrada este varză, dar şi acest Drum Naţional. Plătim prea mulţi bani pentru ceea ce ni se oferă”, ne-a spus alt şofer.

gropi dn 61 ionesti

„Cu nisip au ştiut ei să plombeze drumul. În urmă cu două zile, şapte maşini erau oprite în dreptul meu aici, cu pană. Nici deszăpezirea nu o fac aşa cum trebuie. Curăţă zăpada de pe drum doar cât să aibă loc o maşină şi lasă mormane de zăpadă pe margine. Noi cu căruţele cum să circulăm? Că noi trebuie să mergem mai pe margine, să nu încurcăm traficul. La noi nu se gândeşte nimeni”, ne-a spus un agricultor cu afaceri în zonă.

gropi dn 61 ionesti
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite