GALERIE FOTO Balul caritabil al elevilor a avut succes la tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul organizat astăzi la Clubul Studenţilor a adunat apoximativ 700 de tineri în sala de spectacol. Copiii şi tinerii au cântat, au dansat şi au jucat teatru pentru cei care au răspuns apelului umanitar. Din banii strânşi, vor fi cumpărate daruri pentru copiii săraci.

Acţiunea umanitară a fost organizată de Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, în colaborare cu Arhiepiscopia Târgovişte şi Liceul Teoretic „Petru Cercel”. „Proiectul „Dar din dar se face raiul” se desfăşoară de trei ani de zile şi constă în acţiuni de binefacere în favoarea familiilor sărace din Târgovişte şi din împrejurimi. Organizăm un spectacol realizat în exclusivitate de copii, la care s-au vândut în jur de 700 de bilete”, a declarat Emilia Lixandru, profesor şi consilier educativ la Colegiul „Carabella”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Cu banii strânşi din vânzarea biletelor în valoare de 5 lei se vor cumpăra alimente, jucării şi hăinuţe pentru familiile sărace. Acţiunea s-a bucurat de succes. „Nu ne aşteptam să aibă un asemenea ecou acţiunea noastră. Ne bucură faptul că elevii noştri au înţeles că sunt copii care nu au şi nu se pot bucura de Sărbători şi prin minimul lor efort le asigură un Crăciun fericit”, a mai spus profesoara.
Spectacolul a inclus momente de muzică, dans, colinde şi scenete de teatru, realizate de elevii celor două licee, alături de prichindeii de la Grădiniţa „Rază de Soare” din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite