FOTO Jumătate din comuna Râul Alb riscă să rămână izolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jumătate din comuna Râul Alb riscă să rămână izolată
Jumătate din comuna Râul Alb riscă să rămână izolată

La Râu Alb,in Dâmbovita, alunecările de teren continuă. Drumul comunal care face legătura cu localitatea Pucheni s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele 24 ore, iar traficul rutier se desfăşoară cu mare greutate.

Acum două săptămâni, în aceeşi zona, şoseaua judeţeana s-a surpat, fiindî prezent inaccesibil cu autovehiculele şi fără rută ocolitoare, iar traficul autobuzelor a fost restricţionat. 

Acum o săptămână, o suprafaţă de 25 de hectare de teren din comuna invecinata, Bărbuleţu, a fost afectată de alunecările de teren provocate de precipitaţiile abundente, care au format cratere. Livezile şi pădurea de plopi din respectivul perimetru au fost înghitite, iar bătrânii satului spun că aşa grozăvie nu au mai văzut nicodată. Practic, pământul s-a căscat în adâncime de peste zece metri si pe o latime de 30, in locul lor aparand vai adanci si lacuri. În ultima perioadă, în judeţul Dâmboviţa, au mai fost semnalate alunecari de teren in comunele Vârfuri, Bezdead, Cândeşti si Vişineşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite