Fostul senator Marius Isăilă, condamnat pentru a doua oară la închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul senator Marius Isăilă a fost condamnat marţi, 5 februarie, de Curtea de Apel Bucureşti pentru instigare la fals sub semnătură privată şi conducere fără permis. Isăilă a primit doi ani de închisoare pentru cele două fapte, însă acesta se află deja în penitenciar, în urmă unei condamnări pentru fapte de corupţie.

 

Isăilă a fost trimis de DNA în judecată în 2014, fiind acuzat de trei infracţiuni de trafic de influenţă, două în formă continuată şi una în formă simplă şi o infracţiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

El a fost condamnat în 2016, de judecătorii de la Curtea Supremă, la cinci ani şi patru luni de închisoare cu executare. 

Alături de el a mai fost trimis în judecată şi consilierul parlamentar Cristian Ştefan Ene, pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă, două în formă continuată şi una în formă simplă.

Isăilă a fost ales senator în 2012 , pe listele PDL, în colegiul uninominal 3, Titu-Răcari, judeţul Dâmboviţa. 

În februarie 2014 a demisionat din PDL şi a stat independent până în 2015. În septembrie 2015 s-a înscris în PSD, apoi în UNPR. În prezent era membru PRU.  

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite