Drama Lilianei, femeia strânsă de gât de soţul gelos. După ce a omorât-o, bărbatul a făcut accident, în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ilustrativă: lugojeanul.ro
FOTO ilustrativă: lugojeanul.ro

Doi copii au rămas orfani de mamă, cel mai mic de doar un an şi jumătate, după crima teribilă din satul Mesteacăn, comuna Văleni, Dâmboviţa, din cauza geloziei. Vinovat a pledat chiar soţul femeii, care după ce a făcut accident cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia.

Adrian şi Liliana formau un cuplu de aproape patru ani. Locuiau în Târgovişte şi aveau împreună doi copii - unul de 2 ani şi 8 luni, iar celălat de un an şi jumătate. Relaţia dintre cei doi ar fi început să scârţâie de câteva luni. Individul era extrem de gelos, iar certurile şi bătăile ar fi fost la ordinea zilei, potrivit unui reportaj realizat de Observatornews.ro.

Din cauza crizelor soţului, Liliana l-ar fi părăsit acum ceva timp, însă luna trecută s-ar fi împăcat şi relaţia ar fi mers mai bine.

Marţi seara, cei doi parteneri veniseră la casa buninicilor bărbatului din judeţul Dâmboviţa, să le aducă medicamente. Ar fi început să se certe, iar până la crimă a fost doar un pas. 

Într-un moment de furie extremă, individul ar fi strâns-o de gât pe tânără şi a omorât-o.

”Am auzit că a ucis-o şi a plecat cu maşina la Târgovişte”,  a declarat o vecină de-ale bărbatului.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi în acea seară cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Iar când -au deplasat la faţa locului, bărbatul a susţinut că şi-ar fi omorât soţia.

Astfel că un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni, Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

”Noi aveam despre el o părere foarte bună. Era un băiat bun. Ei veneau foarte rar aici”, afirmă o mătuşa a bărbatului.

”Foarte liniştit îl ştiam, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Ea în pământ, el cine ştie la cât îl condamnă”, a mai spus o vecină a cuplului.

Bărbatul a fost reţinut şi riscă să stea după gratii pentru următorii 20 de ani. 

Din nefericire, nu este prima crimă care se află după un accident rutier. Recent, un bărbat din Vaslui care a făcut accident i-a spus asistentei de pe Ambulanţă care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. Victimele au fost găsite la adresa indicată de bărbat, cu multiple urme de violenţă pe corp.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite