Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia. Femeia, găsită moartă în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dg

Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia. Femeia a fost găsită moartă în casă, la adresa indicată de bărbat. Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă.

”La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a transmis, marţi seară, IPJ Dâmboviţa.  

Sursa citată a precizat că, deoarece bărbatul a susţinut că si-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.  

”S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale”, au mai transmis poliţiştii.  

Nu este prima crimă care se află după un accident rutier.  

Recent, un bărbat din Vaslui care a făcut accident i-a spus asistentei de pe Ambulanţă care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. Victimele au fost găsite la adresa indicată de bărbat, cu multiple urme de violenţă pe corp.  

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite