DE GROAZĂ - “AVEŢI GRIJĂ DE MAMA” Un gardian de la Penitenciarul Colibaşi, găsit spânzurat în parcul “Mihai Bravu” din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră pentru cinci tineri care se plimbau noaptea trecută, în parcul “Mihai Bravu” situat la marginea municipiului Târgovişte. Aceştia au dat peste cadavrul unui barbat care era atârnat de unul dintre aparatele de joacă folosite pentru căţărare. Imediat au pus mâna pe telefon şi au anunţat nenorocirea la 112 însă au fugit de la faţa locului, fiind cuprinşi de spaimă mare.

Din primele cercetări ale poliţiştilor criminalişti, s-a stabilit că bărbatul lucra ca agent şef la Penitenciarul Colibaşi din judeţul Argeş şi avea 35 de ani. Se numeşte Daniel-Viorel Petre.

A lăsat un bilet de adio...

În disperarea sa a lăsat şi un bilet de adio în care lasă îndemnul, cu literă de lege, ca familia să aibă grijă de mama sa. De asemenea, a ţinut ca trupul său să fie incinerat. "Sa ma iertaţi toţi. Nu pot să mai trăiesc. Aveţi grijă de mama, voi ai mei de acasă, că suferă. Să mă incineraţi. Aveţi grijă de mama. Iertaţi-mă. Să uitaţi de mine".  Acestea au fost ultimele vorbe aşternute de dâmboviţeanul care a ales cel mai cumplit mod de a încheia socotelile cu viaţa.

Anchetatorii exclud varianta omorului


Nimeni nu poate spune, deocamdata, ce l-a determinat pe bărbat să îşi ia viaţa. Anchetatorii exclud varianta omorului întrucât, la prima vedere, pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. Mai mult, acesta se pare că şi-a premeditat fapta. A venit cu o funie groasa la el, pentru a fi sigur de rezultat, iar pe o bancă, la câţiva metri de locul în care şi-a luat viaţa, s-a găsit o pungă în care erau un încărcător pentru telefon, un deodorant, o periuţă de dinţi şi un tricou. “Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor decesului”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Până la finalizarea cercetărilor însă nu este exlusă nici varianta ca bărbatul să se fi certat cu iubita sa întrucât, pe telefonul mobil, o persoană pe nume Mihaela, a încercat să îl sune cu câteva ore înainte să recurgă la gestul disperat. Şi varianta lipsei banilor este demnă de luat în seamă pentru că în portofelul său s-a găsit doar un leu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite