Covid-19: Localnicii din Pucioasa vor primi 5.000 de măşti textile donate de un producător local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pucioasa ralex

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a anunţat că producătorul local Ralex a donat primăriei 5.000 de măşti textile pentru a fi distribuite populaţiei.

„Prietenii noştri de la Ralex au donat primăriei Pucioasa 5.000 de măşti textile, cu scopul de a fi distribuite populaţiei. De două zile mă străduiesc să găsesc un criteriu pentru distribuirea acestora, fără să defavorizăm o categorie anume. Însă din punctul meu de vedere, fără exeptie oamenii trebuiesc sprijiniţi şi asta o să facem. Că vorbim de cei care îşi continuă activitatea la locul de muncă, de pensionari (care trebuie să îşi respecte programul de părăsire a domiciliului!), sau de cei care îi îngrijesc pe cei din urmă sau pe cei izolaţi la domiciliu, toţi trebuie să se protejeze!

În primă fază nu o să fie alocate mai mult de 5 măşti de familie. Localnicii din Pucioasa au i un număr de telefon unde pot suna pentru a primi măşti, dar şi o adresă de email:

-0374.973.227, 

-primar@primpuc.ro

Ralex Pucioasa produce lenjerii de pat, pilote, perne şi protecţii pernă, articole baie, protecţii saltea, huse de pat, produse horeca i alte accesorii. De curând însă a început să producă şi măşti de protecţie.

pucioasa ralex
pucioasa ralex

Ca majoritatea producătorilor de articole atât de necesare în contextul actual la nivel naţional, societatea RALEX din Pucioasa vine în ajutorul instituţiilor implicate în lupta cu virusul COVID-19. Până în acest moment s-au făcut donaţii în valoare de peste 50 000 lei.

Către Spitalul Judeţean Dâmboviţa au fost donate 1.600 de perne (pentru toate paturile) în valoare de 30.000. 

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite