Copilul exemplar Adriana Fieraru: „Foarte cuminte, nu a creat probleme altor elevi sau cadrelor didactice. Îi plăcea să facă de toate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adriana Fieraru
FOTO: Adriana Fieraru

Adriana-Mihaela Fieraru, copila de 11 ani ucisă cu bestialitate de un pedofil olandez, era considerată un elev model. Fosta sa învăţătoare, care este şi directoarea unităţii şcolare unde  învăţa fata, spune că ea participa cu plăcere la toate proiectele derulate de cadrele didactice.

„Eu i-am fost învăţătoare până în clasa a III-a. Era foarte liniştită ca elev, foarte cuminte, niciodată nu a creat probleme altor elevi sau cadrelor didactice. Îi plăcea să facă absolut de toate. Era foarte fericită să meargă în toate proiectele OviuRo. A fost implicată în absolut toate. Aceste proiecte erau printre puţinele bucurii ale ei”, spune Alis Veseliu, directoarea adjunctă a Şcolii Gimnaziale din Gura Şuţii.

Eleva de 11 ani a fost omorâtă de Joop Visscher, un olandez de 47 de ani, care a mai venit în România de patru ori în ultimii ani. Vicccher s-a sinucis după ce şi-a dat seama că Poliţia era pe urma sa. 

La şcoala unde mergea Adriana Fieraru învaţă peste 400 de copii. 

Copila avea de parcurs de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii, un drum de 15 minute, pe o distanţă de doar 600 de metri. Mihaela- Adriana ar fi trebuit să ajungă, vineri, în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. Fetiţa a apărut pe imagini ultima oară la 17.15, la 350 de metri de locuinţă, fiind ucisă, potrivit anchetatorilor, în maximum jumătate de oră după ce a fost răpită, fapt petrecut la ora 17.16 minute. Poliţia a fost sesizată la 19.14, atunci când, spun anchetatorii, cu certitudine, copila nu mai era în viaţă.

Pe camerele de supraveghere apare şi o maşină închiriată a unui cetăţean olandez.
 

VIDEO: Stiri Gura Suţii / Facebook

Olandezul pedofil căutat pentru uciderea fetiţei din Dâmboviţa s-a sinucis sub ochii echipei de supraveghere, care era pe urmele sale, de la distanţă. Johannes Visscher (47 ani) se afla la volanul automobilului său BMW decapotabil, când a intrat frontal într-un TIR. Anchetatorii au fost martori ai accidentului. Ei spun că Visscher nu îşi dăduse seama că e filat.

Johannes (Joop) Visscher era filat de autorităţile olandeze, puse în alertă de fapta comisă de el în Gura Şuţii, Dâmboviţa.

Olandezul de 47 ani era căutat pentru răpirea, violarea şi uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, care semăna izbitor cu fiica vitregă a pedofilului. 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Adriana, victima pedofilului olandez, era sfătuită de mamă să nu stea de vorbă cu străini: „Nu, mama, nu mă duc“

FOTO Ferma în care trăia olandezul pedofil, percheziţionată de autorităţi. Vecinii acestuia, interogaţi

Olandezul pedofil a intrat în TIR sub ochii investigatorilor. Visscher era filat de la distanţă dintr-o maşină

VIDEO Imagini inedite cu Joop, pedofilul olandez. Cum şi-a cerut iubita de soţie, în direct, în cadrul unei emisiuni

FOTO Asemănarea izbitoare dintre fata pedofilului olandez şi Adriana Fieraru, fata ucisă în România. Cum îşi alinta criminalul copila

Viaţa socială şi profesională a pedofilului olandez care a răpus o copilă de 11 ani, în Dâmboviţa

Criminalul din Olanda a mai făcut închisoare. Declaraţia logodnicei despre Joop, pedofilul cu care a împărţit dormitorul. Ştia de trecutul său

Crima de la Dâmboviţa. Procurorul general: „Există suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe”

FOTO Imagini de la locul accidentului în care a murit olandezul pedofil. A intrat cu maşina într-un TIR

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite