Copil mic, găsit carbonizat într-o casă cuprinsă de foc. La un pas de moarte au fost mama și alt copil de doi ani

0
Publicat:

Cadavrul carbonizat al unui copil în vârstă de doar un an a fost găsit, marți, 20 decembrie, într-o casă cuprinsă de un incendiu. Tragedia s-a produs în comuna Vișina din Dâmbovița.

Minor de un an, găsit carbonizat într-o casă cuprinsă de un incendiu. FOTO ISU Dâmbovița
Minor de un an, găsit carbonizat într-o casă cuprinsă de un incendiu. FOTO ISU Dâmbovița

La un pas de moarte au fost mama copilului carbonizat, în vârstă de 20 de ani, dar și un alt copil de doi ani, care au reușit să iasă din casă.

Polițiștii din Găești s-au deplasat la fața locului, unde au descoperit cadavrul unui copil carbonizat. La domiciliu se afla mama, o tânără de 20 de ani, alături de un alt copil de 2 de ani”, au precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Minor de un an, găsit carbonizat într-o casă cuprinsă de un incendiu. FOTO ISU Dâmbovița
Minor de un an, găsit carbonizat într-o casă cuprinsă de un incendiu. FOTO ISU Dâmbovița

Pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit la fața locului și au stins incendiul, care a cuprins casa pe o suprafață de 80 de metri pătrați.

Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la o locuință in localitatea Vișina, str. Sudului. Au acționat Garda Vișina cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și Detasamentul Găești cu o autospecială de stingere. La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă generalizat la întreaga construcție pe o suprafata de circa 80 mp. Pe timpul operațiunilor de stingere, a fost găsit un copil decedat într-o cameră din locuință, minor de aproximativ 1 an”, precizează ISU Dâmbovița.

Bunica minorilor a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

„Incendiul a fost lichidat și se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale acestuia“, au mai transmis pompierii.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Profesor ars de viu în propria locuință

Focul a produs o altă tragedie în Dâmboviţa, în urmă cu ceva timp, când un fost profesor a ars de viu în propria casă. Incendiul, din 2020, a izbucnit în localitatea Fierbinţi, iar casa profesorului a fost mistuită de foc. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, însă nu au putut salva mai nimic din locuinţă.

Nicolae Marinescu, bărbatul în vârstă de 76 ani, a fost găsit mort în holul casei. Omul ar fi încercat să iasă din casa în flăcări, dar, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum şi nu a mai reuşit să ajungă la uşă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite