CJ Dâmboviţa, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cadrul acestei festivităţi, a fost premiat şi Consiliul Judeţean Teleorman
În cadrul acestei festivităţi, a fost premiat şi Consiliul Judeţean Teleorman

Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a fost premiat ieri, în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie. Instituţia judeţeană a primit recunoaşterea, la categoria turism pentru proiectul ”Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii tehnice pentru creşterea potenţialului turistic al Peşterii Ialomiţei din Masivul Bucegi, judeţul Dâmboviţa”.

Evenimentul, organizat de Portalul Naţional de Administraţie Publică www.administraţie.ro şi editorul general al portalului ”Oameni şi Companii”, a avut loc în Poiana Braşov şi a reunit peste o sută de lideri ai instituţiilor publice româneşti. Alături de secţiunea turism, în cadrul căreia Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat, au mai fost acordate distincţii pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, servicii sociale, infrastructură, educaţie şi sănătate. 

În cadrul acestei festivităţi, a fost premiat şi Consiliul Judeţean Teleorman pentru proiectul ”Achiziţie echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea Sud-Muntenia, etapa a II-a”, proiect în care şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa este asociat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite