Bărbat reținut după ce și-a bătut copilul și l-a dat afară din casă. Băiatul și-a petrecut noaptea în curte

0
Publicat:

Un bărbat de 43 de ani din Dâmboviţa a fost reţinut după ce şi-ar fi lovit fiul, în vârstă de 13 ani, l-ar fi ameninţat şi l-ar fi dat afară din casă noaptea, ţinându-l în curte, potrivit News.ro.

Bărbat încătușat. FOTO Shutterstock
Bărbat încătușat. FOTO Shutterstock

Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului.

Cea care a sesizat poliția este fosta concubină a tatălui.

Femeia le-a spus poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti că un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, şi-ar fi ameninţat şi agresat fiul.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat în mai multe rânduri acte de violenţă asupra fiului acestuia, în vârstă de 13 ani, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuinţă în curtea imobilului”, precizează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Tatăl a fost reținut

Bărbatul a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore și urmează ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.

În urmă cu câteva luni, polițiștii au reținut o femeie din Argeș pentru relele tratamente aplicate fiului minor. Mama a fost acuzată că l-a agresat fizic și l-a abuzat emoțional. Protecția Copilului Argeș a instituit măsuri de protecție.

În toamna anului trecut, un copil în vârstă de 13 ani din Vrancea a fost bătut și înfometat chiar de către tatăl său, în vârstă de 35 de ani, căruia îi fusese încredințat după un proces de divorț.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite