Arestări pentru introducerea în ţară de droguri de mare risc. Percheziţii în trei judeţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO DIICOT
FOTO DIICOT

Doi bărbaţi au fost arestaţi, în urma unui flagrant al DIICOT, la traficanţii de droguri. De asemenea, au avut loc 7 percheziţii în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa.

„La data de 12 iulie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi, au efectuat o acţiune operativă, pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc. 

Astfel, în cauză a fost realizată o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Galaţi, a unui bărbat, în momentul când ar fi comercializat aproximativ 5 grame de amfetamină. După finalizarea acestei acţiuni, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare, în  judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere de droguri de mare risc”, anunţă IGPR.

Au fost ridicate 7 kg. de amfetamină şi 5 grame de cannabis, 3 telefoane mobile, precum şi 11.000 de lei.

Conform DIICOT, ”în cursul lunii iulie 2022, cei doi inculpaţi au introdus în ţară cantitatea de aproximativ 7,1 kilograme de amfetamină, drog de mare risc înscris în Tabelul anexă nr. II al Legii nr. 143/2000 (republicată), în vederea comercializării acesteia pe teritoriul României”. 

În urma probatoriului administrat, 2 bărbaţi, cu vârstele de 41 şi 46 ani, din Galaţi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar miercuri, în urma sesizării judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, a fost dispusă arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum se consumau droguri chiar sub nasul profesorilor din Găeşti. O reţea de traficanţi şi de consumatori, pusă la punct în liceu

Reţea de traficaţi de droguri, cu ramificaţii în 4 licee din Târgovişte, destructurată de DIICOT

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite