Aparatul foto de la Medicină Legală din Dâmbovița a fost furat. Hoțul, prins de polițiști după un furt din magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a furat în mai multe rânduri produse cosmetice dintr-un supermarket, dar şi un aparat de fotografiat din secţia de Medicină Legală a Spitalului Județean din Târgovişte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Spitalul Județean din Târgoviște. FOTO C.S.
Spitalul Județean din Târgoviște. FOTO C.S.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, un bărbat, de 46 de ani, din municipiu, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgovişte, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în zilele de 3, 4, 8 şi 12 martie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui supermarket din municipiul Târgovişte, ar fi sustras produse cosmetice şi de îngrijire personală şi ar fi trecut de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora”, anunţă luni IPJ Dâmboviţa.

Totodată, la data de 5 aprilie 2024, în jurul orei 13.30, bănuitul ar fi pătruns fără drept în cabinetul de asistenţi din cadrul secţiei de Medicină Legală a spitalului din Târgovişte şi ar fi sustras un aparat de fotografiat.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Geantă cu bani, furată dintr-o mașină fără numere de înmatriculare. Hoțul mascat a fost prins

Un bărbat suspectat că a furat 50.000 de lei dintr-un autoturism a fost reţinut la patru luni de la comiterea faptei, de către poliţiştii din Titu (Dâmbovița), sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Investigaţiile au fost declanşate după ce, la data de 9 octombrie 2023, un bărbat de 46 de ani din Româneşti (Dâmbovița) a sesizat telefonic faptul că în cursul nopţii de 8 spre 9 octombrie 2023 i-ar fi fost sustraşi bani dintr-un autoturism.

Din cercetări a rezultat că persoane necunoscute, având feţele acoperite şi utilizând un autoturism care nu ar fi avut montate plăcuţele cu număr de înmatriculare, ar fi spart luneta unui autoturism, iar din portbagajul acestuia ar fi sustras o geantă în care se aflau 50.000 de lei. Ulterior, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv bărbatul de 48 de ani, din Bucureşti”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite